Yksilölliset hautakivet

Henkilökohtainen muistomerkki

Kun läheinen poistuu keskuudestamme, haluamme kunnioittaa hänen muistoaan ainutlaatuisella tavalla. Muistomerkki on yksi tärkeimmistä tavoista kunnioittaa vainajan muistoa ja se kertoo tarinaa sukupolvien yli. Me ymmärrämme, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa yksilöllisiä muistomerkkejä, jotka heijastavat vainajan persoonaa ja elämäntarinaa.

Yksilöllisen muistomerkin suunnitteluprosessi alkaa aina asiakkaan toiveiden kuuntelemisesta. Keskustelemme kanssanne vainajan elämästä, arvoista ja toiveista, jotta voimme yhdessä luoda muistomerkin, joka kuvastaa vainajaa parhaalla mahdollisella tavalla. Materiaalien, muotoilun ja kaiverrusten valinta on prosessi, jossa asiakkaan näkemykset ovat etusijalla.

Materiaalit ja muotoilu

Valikoimamme kattaa laajan kirjon erilaisia materiaaleja, joista voitte valita juuri teille sopivan. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi graniitti, marmori ja kivi, jotka ovat kestäviä ja säänkestäviä materiaaleja. Jokainen materiaali tarjoaa oman ainutlaatuisen ilmeensä ja tunteensa, joka voi olla tärkeä osa muistomerkin henkilökohtaista viestiä.

Muotoilun osalta mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voimme yhdessä suunnitella perinteisiä tai moderneja muistomerkkejä, jotka voivat sisältää kaiverruksia, reliefikuvioita tai jopa veistoksia. Meillä on vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus, joka auttaa teitä löytämään juuri oikean tavan ilmaista rakkautta ja kunnioitusta vainajaa kohtaan.

Kaiverrukset ja symboliikka

Kaiverrus on muistomerkin sydän, joka kertoo vainajan tarinan. Valitsemme yhdessä sopivat sanat, päivämäärät ja mahdolliset lainaukset, jotka kaiverretaan muistomerkkiin. Kaiverruksen tyyli ja fontti valitaan huolellisesti, jotta se sopii yhteen muistomerkin kokonaisilmeen kanssa ja kunnioittaa vainajan persoonallisuutta.

Symbolit ja kuvat voivat lisätä muistomerkkiin syvyyttä ja merkitystä. Olipa kyseessä uskonnollinen symboli, harrastukseen viittaava kuva tai jokin muu henkilökohtainen elementti, voimme toteuttaa sen osaksi muistomerkkiä. Symboliikka auttaa välittämään tunnetta ja kertomaan tarinaa ilman sanoja.

Palvelumme ja ammattitaitomme

Mielosella olemme sitoutuneet tarjoamaan henkilökohtaista ja huolellista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme henkilökohtaista vakaumusta ja toiveita, ja olemme valmiita neuvomaan ja tukemaan teitä koko muistomerkin suunnittelun ja toteutuksen ajan.

Yli 80 vuoden kokemuksemme hautauspalvelualalla takaa, että voitte luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme. Olemme osa valtakunnallista Memoria-hautaustoimistoverkostoa, mikä mahdollistaa laadukkaan ja kattavan palvelun tarjoamisen kaikkialla Suomessa. Meille on kunnia-asia varmistaa, että muistomerkki vastaa toiveitanne ja kunnioittaa vainajan muistoa arvokkaasti.

Yhteistyössä asiakkaan kanssa

Yhteistyö asiakkaan kanssa on meille sydämen asia. Jokainen muistomerkki on yksilöllinen projekti, joka vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. Olemme täällä kuuntelemassa toiveitanne ja tarjoamassa asiantuntemustamme, jotta voimme yhdessä luoda muistomerkin, joka kunnioittaa vainajaa ja tarjoaa lohtua surun keskellä.

Me olemme valmiita auttamaan teitä kaikissa hautauspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä matka kohti ainutlaatuista ja henkilökohtaista muistomerkkiä, joka säilyttää rakkaan muiston elävänä vuosikymmenien ajan.

Suunnittele hautajaiset