Näin minä haluan

Jos sinulla on mielikuva siitä, millaiset hautajaiset haluaisit itsellesi järjestettävän, meillä on sinulle apu: Memorian Näin minä haluan -vihkoon voit kirjata itsellesi tärkeitä teemoja ja asioita omaa muistojuhlaasi varten. Vihkoon on nostettu valmiiksi kysymyksiä, joita omaiset joutuvat usein pohtimaan läheisen hautajaisia järjestäessään. 

 

Kirjaa toiveesi ylös


Kirjaamalla toiveesi ylös voit helpottaa läheistesi tehtävää ja saada itsesi näköisen tilaisuuden. Vihkossa on myös osio perunkirjoituksia varten, johon kannattaa täyttää tiedot mm. Pankeista, yhdistyksistä ja vakuutuksista, joihin olet sitoutunut. Näin läheistesi on helpompi järjestellä kuoleman jälkeisiä velvollisuuksia ja perunkirjoitusta. Vihko kannattaa laittaa paikkaan, josta se on tarpeen tullen löydettävissä tai kertoa sen olemassaolosta ja sijainnista jollekin läheiselle.

Maksuttomia Näin minä haluan -vihkoja on saatavilla liikkeestämme sekä kaikista Memorian hautaustoimistoista. Voit varata meille suunnitteluajan – olemme suunnittelussa apunasi. Teemme kustannusarvion haluttujen järjestelyjen pohjalta.

Suunnittele hautajaiset