Kivien kaiverrus ja entisöinti

Kivet ikääntyvät ja patinoituvat kauniisti, mutta tarvitsevat silloin tällöin myös huoltoa. Kivien pinta puhdistetaan ja niitä voidaan tarvittaessa oikaista. Kiven voi kallistaa haudan painuminen, routa tai puun juuret. Vanhoihin hautakiviin voidaan lisätä uusia nimiä kaivertamalla tai laatalla. Kauttamme saat kaikki tarvittavat palvelut haudan ja hautakiven hoitoon.

Hautakiven kaiverrus

Usein käytetty tapa vanhojen kivien kanssa on kaivertaa siihen uusi nimi edellisten jatkoksi. Joskus sukuhaudan kivestä voi loppua tila, jolloin siihen voidaan liittää lisäpala ja säilyttää näin vanhan kiven tyyli ja suvun muistot. Kiven pinta voidaan myös hioa ja kaivertaa nimet siihen uudelleen tiiviimmin. 

Hautakiven entisöinti ja kunnostus

Vanhoja hautakiviä huolletaan aika ajoin. Kivistä poistetaan sammal ja muu kasvusto sekä niitä voidaan tarvittaessa oikaista. Kaiverrusten kultaus voidaan myös uusia mikäli se on päässyt kulumaan. Kiven huolto voidaan tehdä esimerkiksi uuden hautauksen ja nimen lisäämisen yhteydessä tai voit pyytää kauttamme ammattilaisen arvioimaan kiven kunnostuksen tarpeen.

Suunnittele hautajaiset