Tukea, jolla pääsee eteenpäin

Kun me muut jatkamme matkaa, parhaat muistot vainajasta ja yhdessä eletystä ajastamme tuovat hymyn huulille ja muistuttavat elämän jatkuvuudesta. Yksilöllisesti suunniteltu ja toteutettu, tärkeät yksityiskohdat oikealla tavalla huomioiva, vainajan näköinen hautaus on arvokas kunnianosoitus menneelle ja paras lähtökohta elämämme seuraavalle etapille.

Hautajaisten jälkeiset palvelut

Läheisen kuoleman sattuessa, voi mielessä olla liian monta asiaa ja hautajaisjärjestelyt ja etenkin niiden jälkeen hoidettavat asiat tuntua ylitsepääsemättömiltä. Me Hautaustoimisto Mielosella osaamme ottaa ohjat käsiimme ja auttaa sinua keskittymään olennaiseen.

Kun henkilö kuolee, hänen oikeutensa ja velvollisuutensa siirtyvät kuolinpesän hoidettaviksi. Kuolinpesää hallinnoivat yhdessä sen osakkaat: vainajan lapset tai heidän jälkeläisensä tai leski, mikäli puolisoilla on avio-oikeus toistensa omaisuuteen. Meiltä saat asiantuntevaa apua ja opastusta myös kuolinpesän asioiden hoitoon.

Perunkirjoitukset

Perunkirjoitus on laissa määritelty toimitus, joka täytyy järjestää kolmen kuukauden sisällä henkilön kuolemasta. Me opastamme sinut perunkirjoitusten läpi vankalla kokemuksella.

Lue lisää

Hautakivet ja muistomerkit

Kotimainen hautakivi on kaunis ja pitkäikäinen. Hautakivi on paikka, jossa ystävät ja läheiset voivat käydä muistamassa edesmennyttä.

Lue lisää

Kivien kaiverrukset ja entisöinnit

Kivet ikääntyvät ja patinoituvat kauniisti, mutta tarvitsevat silloin tällöin myös huoltoa.

Lue lisää

Tietopaketti

Hautajaisten jälkeen

Alla on hyödyllistä tietoa mitä tehdä hautajaisten jälkeen.

Vakuutukset

Sukuselvitys

Perhe-eläke

Perunkirjoitus

Hautamuistomerkki

Testamentti

Haudanhoitosopimus

Some-tilien lopetus

Ota yhteyttä niin kuin sinulle sopii

Ota yhteyttä, jätä yhteydenottopyyntö tai aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa. Me autamme sinua hautausjärjestelyjen jokaisessa vaiheessa.

Puhelin (015) 162 222 (24 h/vrk)
mielonen@hautaustoimistomielonen.fi

Sinua palvelevat

Juho Martikainen

Tomi Marjo

Manu Pasanen

Juuso Martikainen

Suunnittele hautajaiset