Arkut ja uurnat

Hautaustoimisto Mielonen Oy toimittaa laadukkaat arkut ja uurnat. Olemme valikoineet parhaat ja laadukkaimmat kotimaiset valmistajat, jotka vastaavat laatuvaatimuksiamme niin materiaaleiltaan kuin lopulliselta toteutukseltaan. Tervetuloa Mikkelin, Ristiinan, Mäntyharjun tai Puumalan hautaustoimistoon - autamme kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä. Arkut alk. 300€.

Arkut

Verhoillut arkut:

SHT-Tukku Oy

Puupintaiset arkut:

SHT-tukun jalopuuarkut
SHT:n Desing-arkut: Ratia

Uurnat

Kauttamme on saatavissa SHT-Tukun valikoimissa olevia uurnia, sekä Lilbergin biomassauurnia ja Sivulan yksilöllisiä puu-uurnia. Puu-uurnat alk. 60€.

Puupintaiset uurnat SHT
Verhoillut uurnat SHT
Maalatut uurnat SHT
Maatuvat keramiikka uurnat SHT
Maatuvat alumiiniuurnat SHT

Kaikki käyttämämme SHT-Tukku Oy:n tuotteet on kehitetty vuosien varrella yhä vähemmän luontoa kuormittaviksi. Valtaosa kaikista käyttämistämme tuotteista on valmistettu suomalaisesta puumateriaalista kotimaisin voimin. Kaikki ulkoverhoilussa käytetyt materiaalit ovat luonnonkuituja ja sisäverhoilussa käytetyt kankaat ovat kaikki maatuvia.

Kosteussulkuna käytetyt muovit ovat maatuvia biokalvoja ja pintakäsittelyaineet luontoystävällisiä.

SHT-Tukku Oy varmistaa, että mänty- ja koivupuumateriaaleista valmistetuissa arkuissa ja uurnissa käytetty puuperäinen raaka-aine on peräisin sertifioiduista metsistä, jonka johdosta yrityksellä on sertifioitu PEFC-merkin käyttöoikeus. PEFC on maailman suurin metsäsertifiointijärjestelmä, joka takaa että metsiä hoidetaan kestävästi.

pefc tehtysuomessa